Kære forældre til kommende elever på Hammer Frie Privatskole.

Det er med fuldt overlæg, at der ikke ligger en færdigtrykt blanket til udfyldning her på siden, for vi vil rigtig gerne snakke/skrive sammen med Jer i forbindelse med indskrivning af jeres barn. Send derfor en mail på line@vores-skole.dk (brug evt hurtiglink’et ude i højre side), så tager vi den derfra.

Når vi har talt/mailet sammen, fremsender jeg en indskrivningsblanket, som I udfylder og sender retur. Hvis Jeres barn først skal starte de kommende år, eller hvis Jeres barn sættes på venteliste til eksisterende årgange, skal I indbetale et pladsreservationsgebyr på 500kr pr. barn på konto i Møns Bank 6140 2045209, herved er Jeres barn skrevet op til en plads på Hammer Frie Privatskole.

Hvis Jeres barn får plads her og nu og dermed straks er klar til start, skal I ikke betale indskrivningsgebyret, men går direkte til indbetalingen af de to måneders forudbetalte skolepenge: På samme konto (6140 2045209) indbetales de forudbetalte skolepenge, bestående af to måneders samlet skolepris for barnet (skolepenge+evt. SFO), som skal være os i hænde inden skolestart. Fra skolestart skal betaling af skolepenge+ evt. SFO køre som fast, månedlig bankoverførsel pr. den 1., første gang i den måned, hvor barnet starter.  Når indskrivningspapir og de forudbetalte skolepenge er os i hænde, er Jeres barn klar til start på Hammer Frie Privatskole. For børn, der indskrives til skolestart på de kommende årgange, skal kun pladsreservationsgebyret indbetales nu.

Vi glæder os til at høre fra Jer :-)